Keväällä 2018 ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin haetaan valtakunnallisessa korkeakoulujen yhteishaussa. Sekä yliopistoihin että ammattikorkeakouluihin haetaan yhdellä hakulomakkeella ja voit saada yhden opiskelupaikan.

Keväällä on kaksi hakuaikaa. Hakeminen tapahtuu internetin kautta osoitteessa www.opintopolku.fi. Samalla hakulomakkeella haetaan sekä päivä- että monimuotototeutuksena järjestettäviin suomen- ja englanninkielisiin koulutuksiin.

· Ensimmäinen hakuaika: 9.–24.1.2018 (vieraskielinen koulutus)

· Toinen hakuaika: 14.–28.3.2018 (päivä-, monimuoto- ja ylemmät AMK-koulutukset. Haussa myös KAMKIn englanninkieliset koulutukset)

Tammikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu
Ensimmäinen haku alkaa 9.1.2018 ja päättyy 24.1.2018  Toinen haku alkaa 14.3.2017 ja päättyy 28.3.2018 Valintakokeita
KAMKissa
Valintakokeita KAMKissa Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 28.6. 2018 Ota opiskelupaikka vastaan viimeistään 10.7.2018. Varasijoilta hyväksyminen päättyy 31.7.


Hakeminen
Voit hakea yhteensä kuuteen koulutukseen. Huomaathan, että nämä kuusi hakukohdetta voivat olla sekä yliopistojen että ammattikorkeakoulujen koulutuksia sekä suomenkielisiä ja vieraskielisiä koulutuksia.

Täytä hakulomake tarkasti ja oikeilla tiedoilla. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset henkilötunnuksen sekä koulu- ja työtodistuksesi. Varaa hakulomakkeen täyttämiseen riittävästi aikaa ja täytä lomake hyvissä ajoin.

Hakukelpoisuus
Hakukelpoisuudesta on säädetty ammattikorkeakoululaissa. Tarkista hakukelpoisuutesi täältä.

Jos sinulla ei ole mitään edellä mainituista hakukelpoisuuden tuottavista tutkinnoista haet ammattikorkeakouluun harkinnanvaraisen valinnan kautta.  Täytä normaalisti yhteishaun hakulomake. Toimita lisäksi Kajaanin ammattikorkeakouluun kopiot todistuksista joihin haluat vedota sekä erillinen Harkinnanvaraisen valinnan lomake. Lisälomake ja ohjeet harkinnanvaraisesta hakemisesta löydät osoitteesta www.kamk.fi

KAMKin englanninkielisiin koulutuksiin voit hakea myös toisena hakuaikana 14.-28.3.2018

Keväällä 2018 haussa seuraavat koulutukset:
• International Business
• Sport and Leisure Management
• Adventure Tourism
• Esports Business

 

Lue lisää hakemisesta ja hakukelpoisuudesta www.opintopolku.fi

Back