Kajaani on vireä ja vetovoimainen opiskelukaupunki Oulujärven rannalla Kajaaninjoen kupeessa. Kajaani on myös Kainuun maakunnan keskus. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet kaikkialta Suomesta. Kajaanista on myös lyhyt matka esimerkiksi Vuokatin ja Ukkohallan harrastusmahdollisuuksien äärelle.

Opiskelijalle asuminen ja eläminen on vaivatonta. Välimatkat ovat lyhyet ja palvelut toimivia. Etsitpä mukavaa kahvilaa, harrastus- tai vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kaikki löytyy läheltä.

Asuntotilanne kaupungissa on hyvä ja opiskelijaasuntoja löytyy myös kampukselta. Aivan kampusalueen vieressä sijaitsee Vimpelinlaakson monipuolinen urheilukeskus, tennishalli ja jäähalli.

Kajaanissa on myös nykyaikainen elokuvateatteri, monipuolista teatteritarjontaa, kirjastot, musiikkiopisto ja runsaasti harrastusmahdollisuuksia laidasta laitaan. Myös Opiskelijakunta KAMO ja opiskelijoiden liikuntaa tukeva KAMK Sports järjestävät monenlaisia vapaaajan tapahtumia.

 

LINKKIVINKIT:
WWW.OPISKELIJANKAJAANI.FI
WWW.KAMK.FI
WWW.KAJAANI.FI
WWW.KAJAANINPIETARI.FI

 

Kajaanin ammattikorkeakoulun kaikki koulutusalat toimivat yhteisellä, kansainvälisellä kampusalueella aivan Kajaanin keskustan kupeessa. Tämä mahdollistaa eri alojen opiskelijoiden yhteiset projektit, joita tehdään ensimmäisestä opiskeluvuodesta alkaen. Tiiviillä kampus-alueella on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

Kampuksella tapaat opiskelijoita eri maista, opiskelijamme edustavat lähes kolmeakymmentä eri kansallisuutta. KAMK tarjoaa myös monipuolisesti kansainvälistymismahdollisuuksia niistä kiinnostuneille.

Kajaanin ammattikorkeakoulusta valmistuneet opiskelijat arvostavat erityisesti opetuksen ja ohjauksen tasoa. Opiskelijoiden huomioiminen yksilöinä ja laadukas opetus takaavat, että opiskeluaikasi unohtumattomien kokemusten lisäksi saat tutkinnon, jota työnantajat arvostavat. Meiltä valmistuneet otetaan oikeasti töihin.

Tervetuloa opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!

Opiskelijoiden antaman palautteen perusteella opintojen ohjaus ja opetuksen laatu KAMK:ssa ovat olleet valtakunnallisessa vertailussa kärkitasoa jo usean vuoden ajan.

Back